Kurser


 

Kom i form på 8 veckor, ny start våren 2015

8 veckors

 

Intensivprogram åtta veckor. Kampanjen är ett samarbete mellan PT Daniel Elwér och Friskvårdsguiden. Detta är för dig som verkligen vill ta chansen, köra hårt och få resultat. Inga förkunskaper krävs.

Syftet med kursen är att ge dig insyn i träning och kost så att du på effektivaste sätt kan nå dina mål.

I kursen ingår:

– Inledningsträff som innefattar tester, kroppsmätning, bildanalys, kostgenomgång och träningsupplägg.

– Träning: 4 ledda pass i veckan + progressivt hemträningsprogram.

– veckoavstämning

– avslut med analys

 

Tveka inte, det här är lyftet för dig!

 

Boka här eller ring 0703910552

Pris: 3495:-

Plats: Gamla skyttepaviljongen och Kronoskogen, Ljungby

 

Daniel Elwér – Licenserad personlig tränare inom Fustra-metoden.Daniel

Jag vill skapa en funktionell kropp som ska klara av vardagens alla prövningar och som tar dig till nya höjder inom träningen. Genom att stärka kroppen inifrån och ut skapas stabilitet, balans och styrka i kroppen. Detta i kombination med kosten gör att du kan nå ytterligare resultat i form av bättre välmående, energi och få ut mer av din vardag och din träning.

Jag har en passion för utomhusträning av olika slag. Allt från löpning, skidåkning, cykling (gärna StreetStrider), lagidrotter och är även instruktör för gruppträningspasset CobraFit.

Mitt motto är: stå aldrig still!

 

Referenser:

”Programmet var mycket motiverande, väckte min kropp och gav mig ny energi. Jag gillar att träna utomhus och att det var enkelt att följa. Att träna i grupp sporrade mig extra och är säkert en av anledningarna till mina goda resultat. Jag rekommenderar varmt att köra programmet!” /Anna Wiesel. Frågor till mig: anna.wiesel@hotmail.com

DSC_0825

 

 

”Vilken kick! Så roligt, effektivt och motiverande program har jag aldrig varit med om tidigare! Efter inledningen flödade inspirationen och jag kände krafterna komma tillbaka. Effekterna kom snabbt och det spädde ytterligare på mina ambitioner att nå goda resultat. Jag fick insikt i vad som krävs både vad gäller kost och träning. Deltagandet har gett mig verktyg som jag tar med mig för att hålla mig i balans vad gäller träning och kost. Jag hade inte klarat detta på egen hand! Ta chansen att göra något riktigt bra för din hälsa.” /Lina Solberg

2014-08-19 16.40.11

 

 

 

Om träningsformerna:

CobraFit är en högintensiv funktionell träningsform som ger dig starka och uthålliga muskler samtidigt som det bygger upp stabiliteten och balansen i kroppen samt ger en hög fettförbränning och förbättrar konditionen. Träningen har också en positiv inverkan på stela muskler och leder, då den innehåller stora ledriktiga rörelser och tempot gör att musklerna mjukas upp. Under passet varvas styrkaträning med Cobran, men även med egna kroppsvikten, med inslag av mer cardio (pulshöjande konditionsträning) och ger en bra all-round träning för hela kroppen.
Se ett filmklipp
Facebook

StreetStrider är en mycket effektiv, skonsam och rolig träningsform. Vi tar oss runt på olika slingor runt Ljungby och kan träna allt från teknik på cykelvägar till intervallträning i backe. Du kan räkna med snabb effekt på kondition, styrka. Roligare träning utomhus får du leta efter!

Stavgång upplagd med rätt teknik och i rätt tempo är mycket bra träning som passar de flesta. Du jobbar med hela kroppen och undviker onödig överbelastning. Har ni testat ”pump-stavar”, det kan ni få göra med mig, ett lyft för denna träningsform.

Funktionell styrka/cardio i en varierad, rolig och inspirerande kombination. Intensiteten och styrkemomenten kommer att ge snabb effekt, ökad uthållighet och höjd prestationsnivå. Vi använder Kronoskogen som vår träningslokal, att träna ute ger mer-effekt i form av dagsljus och frisk luft som syresätter kroppen så energin kan sprudla!

 

        streetstrider

208

StreetStrider-träningen är en intensiv men skonsam metod för kroppen. Kondition och styrka ökar snabbt. Lederna skonas och musklerna får tuff träning. Du behöver kläder efter väder, handskar är bra och har du egen cykelhjälm så ta med den. Träningsskor eller Walkingskor fungerar bra. Vi kör i grupper om max åtta deltagare och du bokar pass här. Du får bekräftelse då bokningen är klar.

Gruppträning med streetstrider är upplagt i 3 olika nivåer

Intro   : kom och testa, lär dig tekniken och kör en härlig runda

Nivå 1: för dig som vill höja din kondition och styrkenivå, träna ute med en skonsam metod.

Nivå 2: för dig som kört ett antal pass, är van vid att träna och vill ha lite utmaningar, både kondition och styrkemässigt.

 

Passen varierar mellan distans, intervall, backträning med inslag av styrka och rörlighet.

Plats: Gamla skyttepaviljongen, Kronoskogen

höstmapanj!

Enskilt pass: 60:-

Klippkort 5 pass: 250:-

Klippkort 10 pass: 500:-

Intropass: Gratis när du köper klippkort, annars 60:-  (gäller enskild privatperson).

Du kan boka och köra eget pass, priserna ovan gäller då också.

Boka här 

Jag erbjuder också StreetStriders till försäljning, uthyrning eller leasing.

Uthyrning: 150:- / 60 min. Denna bokning kan göras utanför ordinarie träningspass.

 

Grupp och företagsevent:

5-8 st StreetStriders med instruktör. 1995:-( exkl. moms företag )

2-4 st StreetStriders med instruktör. 1400:-( exkl. moms företag )