Företag


img_2534

Friskvård, hälsa och ekonomi

Genom att optimera friskvårdsinsatserna på företaget så kommer resultaten att bli bättre, tydligare och ge maximal utdelning för både företag och individ. Underhåll din personal så ökar effektiviteten och företaget kan spara mycket pengar. Frisk kontra sjuk. Välplanerade insatser är i regel väldigt goda investeringar.

Personalvård

Insatser för personalen har många olika utformningar och får också många olika resultat. Allt från träningsbidrag till personalfest. Att satsa på friskvård är ett hållbart sätt att investera i sin personal och företaget. Ett ledord är individanpassat. Det är en nyckel för att nå framgång. Alla behöver inte springa för att må bra. Varför köpa ett träningskort om jag inte vill eller behöver träna?

Företagskoncept

Jag erbjuder helhetslösningar där vi tillsammans tar fram åtgärder i en friskvårdssatsning som är skräddarsytt för ditt företag. Du får då maximal effekt utan att behöva sätta till egen tid i planering. Jag jobbar nära er med lösningar på och utanför ert företag. Visa mig förutsättningarna så ger jag dig ett koncept.

Friskvårdsinformation

Jag kommer gärna till er och föreläser om fysisk aktivitet, kost, ekonomi i friskvård och hur Sverige ligger till inom dessa områden.